Karijera

B2 tim

Čvrsto vjerujemo da su ljudi najveći kapital jedne kompanije. Naši zaposleni ključni su nositelji našeg razvoja i glavni pokretači svih pozitivnih promjena. Svaki član našeg tima, uživa u osjećaju pripadnosti visoko organizovanoj i produktivnoj sredini, jednakim prilikama za rad na inovativnim projektima kao i velikoj podršci menadžmenta i ostalih članova tima. Vjerujemo da samo zajedno možemo doći do najboljih rješenja!

Razvoj u B2Kapitalu

Edukaciji i profesionalnom razvoju naših zaposlenika posebno smo posvećeni. Kontinuirano provodimo programe razvoja talenata i specijalizirane seminare u zemlji i inostranstvu, a našim zaposlenima također nudimo mogućnost pohađanja kurseva stranih jezika, raznih informatičkih i drugih edukacija prema njihovim željama i poslovnim potrebama. Razmjenom iskustava, znanja i vještina želimo im omogućiti napredak kako na profesionalnom tako i na ličnom planu, te smo zaista ponosni na kvalitetu članova našeg tima i doprinos koji daju razvoju B2Holding grupe.

Postani dio našeg tima

Tražimo motivisane, talentovane osobe koje prihvataju naše vrijednosti i korporativnu kulturu te žele raditi u međunarodnoj kompaniji koja vrednuje mišljenje svakog pojedinca. Vjerujemo da je tim koji teži neprestanom usavršavanju, djeluje proaktivno i inicira promjene, tim koji nas vodi uspjehu.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.