Karijera

B2 tim

Čvrsto vjerujemo da su ljudi najveći kapital jedne kompanije. Naši zaposleni ključni su nositelji našeg razvoja i glavni pokretači svih pozitivnih promjena. Svaki član našeg tima, uživa u osjećaju pripadnosti visoko organizovanoj i produktivnoj sredini, jednakim prilikama za rad na inovativnim projektima kao i velikoj podršci menadžmenta i ostalih članova tima. Vjerujemo da samo zajedno možemo doći do najboljih rješenja!

Razvoj u B2 Kapitalu

Edukaciji i profesionalnom razvoju naših zaposlenika posebno smo posvećeni. Kontinuirano provodimo programe razvoja talenata i specijalizirane seminare u zemlji i inostranstvu, a našim zaposlenima također nudimo mogućnost pohađanja kurseva stranih jezika, raznih informatičkih i drugih edukacija prema njihovim željama i poslovnim potrebama. Razmjenom iskustava, znanja i vještina želimo im omogućiti napredak kako na profesionalnom tako i na ličnom planu, te smo zaista ponosni na kvalitetu članova našeg tima i doprinos koji daju razvoju B2Holding grupe.

Postani dio našeg tima

Tražimo motivisane, talentovane osobe koje prihvataju naše vrijednosti i korporativnu kulturu te žele raditi u međunarodnoj kompaniji koja vrednuje mišljenje svakog pojedinca. Vjerujemo da je tim koji teži neprestanom usavršavanju, djeluje proaktivno i inicira promjene, tim koji nas vodi uspjehu.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.
Politika korištenja kolačića
B2 Kapital d.o.o. koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa politikom korištenja kolačića
Prihvaćam