Politika korištenja “cookie-a”

OBAVJEŠTENJE O PRIVATNOSTI I KOLAČIĆIMA

O POLITICI KOLAČIĆA

Ova Politika kolačića objašnjava pojam kolačića i načine njihove upotrebe. Molimo pročitajte ovu politiku kako biste razumjeli šta su kolačići, kako ih koristimo, koje vrste kolačića primjenjujemo, odnosno koje informacije sakupljamo putem kolačića i na koji način se te informacije koriste i kako da kontrolišete opcije kolačića. Za više informacija o tome kako koristimo, skladištimo i čuvamo Vaše lične podatke, molimo pogledajte našu Politiku privatnosti.

U svakom trenutku možete promijeniti ili povući svoju saglasnost u Izjavi o kolačićima na našem web-sajtu.

U našoj Politici privatnosti možete saznati više o nama, načinu na koji nas možete kontaktirati i načinu na koji obrađujemo lične podatke.

Vaša saglasnost se odnosi na sljedeće domene: b2kapital.ba

ŠTA SU KOLAČIĆI?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za skladištenje manjih informacija. Kolačići se čuvaju na Vašem uređaju kada se web-sajt učita u Vašem pretraživaču. Ovi kolačići nam pomažu da obezbjedimo pravilno funkcionisanje web-sajta, da poboljšamo bezbjednost web-sajta, da pružimo bolje iskustvo za korisnika, da razumijemo kako web-sajt funkcioniše i da analiziramo i otkrijemo šta funkcioniše i čemu je potrebno poboljšanje.

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE?

Kao i većina online servisa, naš web-sajt koristi kolačiće prve strane i kolačiće drugih servera za više svrha. Kolačići prve strane su najviše potrebni za pravilno funkcionisanje web-sajta i oni ne sakupljaju nikakve lično prepoznatljive podatke.

Kolačići drugih servera koji se koriste na našim web-sajtovima najviše se primjenjuju radi razumijevanja funkcionisanja web-sajta, načina na koji Vi koristite naš web-sajt, kao i radi obezbjeđivanja sigurnosti naših usluga, prikazivanja oglasa koji su odgovarajući za Vas i za obezbjeđivanje boljeg i poboljšanog iskustva za korisnike i ubrzavanje Vaših budućih aktivnosti na našem web-sajtu.

KOJE VRSTE KOLAČIĆA KORISTIMO?

Osnovni: Neki kolačići su neophodni kako biste mogli u potpunosti pravilno da koristite sve funkcionalnosti na našem sajtu. Oni nam omogućavaju da održavamo korisničke sesije i da spriječimo sve bezbjednosne prijetnje. Ovi kolačići ne prikupljaju i ne čuvaju lične informacije. Na primjer, ovi kolačići Vam omogućavaju da se prijavite na svoj nalog i da ubacite proizvode u korpu i da sigurno izvršite plaćanje.

Statistički: Ovi kolačići čuvaju informacije poput broja posjetilaca web-sajta, broja jedinstvenih posjetilaca, informacije o tome koje su stranice sajta posjećene, o izvoru posjete itd. Ovi podaci nam pomažu da razumijemo i analiziramo koliko dobro web-sajt funkcioniše i šta možemo da poboljšamo.

Marketing: Naš web-sajt prikazuje oglase. Ovi kolačići se koriste za personalizovanje oglasa koje Vam prikazujemo kako bi Vam isti bili od značaja. Ovi kolačići nam također pomažu da pratimo efikasnost oglasnih kampanja.

Informacije koje se čuvaju u ovim kolačićima mogu koristiti i provajderi oglasa kako bi Vam prikazivali oglase i na drugim web-sajtovima u pretraživaču.

Funkcionalni: Ovi kolačići pomažu određenim pratećim funkcijama na našem web-sajtu. Ove funkcije uključuju ubacivanje sadržaja poput video zapisa ili dijeljenje sadržaja sa web-sajta na društvenim mrežama.

Preference: Ovi kolačići nam pomažu da čuvamo Vaša podešavanja i preference pretraživanja, poput jezika, kako biste imali bolje i efikasnije iskustvo pri budućim posjetama našeg web-sajta.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.